top of page

Заради життя на Землі

8 травня 2019 року у 16.00 вихованці театральної студії «Дружба» привітали з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні ветеранів, гуртківців філії та їх батьків.

На свято запросили ветерана Лідію Олександрівну Штирову. Діти дізнались що під час війни 1941-1945 років Ліда була ще підлітком, але також допомагала наблизити Перемогу, працюючи разом з мамою на військовому заводі де заробляла шматок житнього хліба.

Лідія Олександрівна розповіла що водночас, працювала також у агітбригаді. На концертах виконувала вірші та співала пісні щоб підняти бойовий дух солдатів та трудівників під час війни.

Ветеран подарувала дітям та їх батькам не лише цікаву біографічну розповідь. Лідія Олександрівна зворушила нас проникливими рядками воєнних віршів…

Її вірші торкнулися серця кожного присутнього! Тишу у глядацькій залі зворухнули найщиріші аплодисменти.

Вихованці театральної студії також підготували та подарували свої творчі дарунки. У глядацькій залі, сповненій ароматом весняних квітів, наймолодші вихованці студії виконали літературно-музичну композицію «Ми граємо та мріємо», де розповіли про найзаповітніші дитячі мрії. А також у невеличкому віршованому творі спробували роз’яснити глядачам як народжується хліб.

Доросліші виконавці розповіли ветерану та глядачам невеличкі оповідання про Батьківщину, її захисників та про життя дітей під час тієї війни 1941-1945 років.

Виступи дітей забарвлювали українські пісні сучасних авторів. Наприкінці, у виконанні усіх вихованців студії пролунала пісня «Діти України»

Після виступу діти та їх батьки довго не розходились із зали, сповненої ароматами різноманітних, різнокольорових квітів ветерана . Вони дякували Лідії Олександрівні, висловлювали свої думки та спілкувались...

Наша зустріч - це незабутні спогади не тільки для вихованців, а і для усіх присутніх!

Интересное
Свежие новости
Архив
Поиск
Тегов пока нет.
Соц.сети
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page