top of page

Новорічні свята у філії ЦДЮТ «Дружба»

26 та 27 грудня 2019 року о 16.30 вихованці філії запросили своїх батьків та друзів до нашої філії «Дружба», щоб разом подивитись чарівну виставку, створену дітьми власноруч, та відсвяткувати довгоочікуване прибуття Нового року.

Як чудово, що в нашого народу є дуже добра традиція - дарувати в такі дні один одному подарунки!

Наприкінці першого семестру навчального року, всі наші вихованці мають змогу продемонструвати свої перші досягнення та подарувати свої перші «професійні» подарунки близьким та друзям. Адже у філії займається чимало дітей шкільного віку. І багато хто з них робить тільки свої перші кроки: у бісероплетінні чи у моделюванні транспорту, у англійській мові чи у настільному тенісі, у шахах чи у малюванні…

Свої перші кроки роблять і вихованці театральної студії «Дружба». Цього року, зовсім маленькі актори підготували дуже кумедні та дуже вражаючі новорічні, різдвяні вірші та пісні. А усі разом хлопчики та дівчатка, вихованці театральної студії «Дружба», подарували глядачам новорічну казочку-виставу, яка йшла і йде у театрах по всьому світу, під назвою «Кицькин дім» С.Я.Маршака.

Впродовж вистави наші маленькі глядачі уважно слідкували за пригодами пихатих Кішки та Кота, неуважних Півня та Курки, байдужих Козла та Кози…. та маленьких дружних сиріт кошеняток. Глядачі підтримували акторів (героїв казки) голосним сміхом та оплесками. А деякі з глядачів завітали до нас і на другий день вистави. Для чого завітали? Мабуть, щоб іще раз прослідкувати за пригодами казкових героїв, вчинки яких, інколи, дуже нагадують вчинки несправжніх друзів та малознайомих людей… А ще маленькі глядачі приходять до актової зали з дуже поважної причини - підтримати наших маленьких акторів щирими оплесками!!!

Свої перші аплодисменти одержали в ці дні наші найменші учасники вистави: курчата та поросята.

На такому життєрадісному дитячому святі просто не міг не з`явитись Дідусь Мороз, звичайно, з подарунками!!!

Дуже важкі валізи з подарунками, для працелюбних діточок нашої філії ЦДЮТ «Дружба», допомогли Дідусеві Морозу довезти депутати нашої Бердянської ради. Усі дітлахи нашої філії дуже вдячні помічникам, які вивели Дідуся Мороза з дрімучого лісу та подарували радість нашім дітям!!!

Керівники філії ЦДЮТ «Дружба» бажають щоб у Новому році у ваших оселях завжди було тепло і затишно, щоб усі ваші близькі були здорові і радували вас своїми посмішками кожен день Нового року.

Мира! Щастя! Добробуту вашій оселі! Натхнення до всіх ваших справ!

Хтось дуже кмітливий сказав: «Свят багато не буває!»

Для вихованців нашої театральної студії, напередодні Нового року, з’явилась ще одна змога зануритись в історію театрального мистецтва та підкріпити свої навички та вміння, у акторській майстерності ,у жанрі народного театру скоморохів під відкритим небом!

27 грудня 2019 року о 14.00 комітет нашого мікрорайону запросив вихованців театральної студії «Дружба» на імпр

овізовану сцену на бульвар ім. Т.Г.Шевченка. Для участі у Новорічному святі, з невеличкою святковою музичною казочкою «Хіба бувають неслухняні діти. Або пригоди чотирьох друзів у святковий вечір». Ця казочка стала подарунком для маленьких та великих мешканців мікрорайону «Скловолокно».

У філії ЦДЮТ «Дружба», на нашій невеличкій сцені, вихованці театральної студії розвивають свої голосові навички, граючи у виставах без допомогти мікрофонів. Тож, на імпровізованій сцені наші починаючі актори мали змогу трішечки попрактикуватись із технічним обладнанням, з дуже чутливими мікрофонами.

А ще, перед вихованцям та їх батькам стало зовсім не просте завдання - проекспериментувати та пристосувати костюми персонажів казки до виступу. Бо на календарі зимовий місяць – грудень, не самий теплий з усіх місяців. А наші «скоморохи» грають казочку під відкритим небом.

Тому всі костюми наші виконавці надягали на куртки, таким чином, щоб це було непомітно (відстібували капюшони, під перуки надягали шапки…). Знадобився деякий час, щоб наші починаючі актори «перевтілились»… У роздягальні було дуже весело! Святковий настрій та незвичний костюм веселив усіх присутніх. Хлопчики та дівчатка допомагали один одному пристосуватись до, (і без того кумедних, костюмів), та сміялись ще гучніше... А що ще треба актору для створення веселої казочки??? Так-так, саме веселий настрій!!!

У святковій казочці приймали участь вихованці другого року навчання основного рівня. Для більшості наших починаючих акторів, це була перша участь у народних святах. Тому випускники студії допомагали зробити святкову казочку більш кумедною та цікавою!

Мешканці мікрорайону віддячили нашим починаючим акторам гучними аплодисментами! А від комітету мікрорайону хлопчикам та дівчаткам подякували щирими поздоровленнями зі святом, теплими побажаннями та солодощами! А попереду на наших вихованців чекав ще один виступ у рідній філії ЦДЮТ «Дружба» - казка «Кицькин дім»!.....

Кожен виступ наших майбутніх акторів допомагали підготувати дуже терплячі і люблячі батьки наших вихованців. Саме батьки у мінливу осінню та вітряну холодну зимову погоду приводили дітей на репетиції казки... Саме батьки наших вихованців прасували безліч костюмів для казок.... Саме батьки кожен день підтримують своїх дітей і дають змогу маленьким винахідникам крок за кроком з натхненням досягати перших успіхів в улюбленій справі! Ми дуже вдячні терплячим працелюбним та невтомним батькам наших вихованців за їх турботу!

А попереду наших вихованців чекав ще один виступ у рідній філії ЦДЮТ «Дружба» - казка «Кицькин дім»!

Интересное
Свежие новости
Архив
Поиск
Тегов пока нет.
Соц.сети
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page