top of page

УКРАЇНСЬКІ ЗИМОВІ ТРАДИЦІЙНІ СВЯТА У ФІЛІЇ ЦДЮТ «ДРУЖБА».

Кожного року, 19 грудня вихованці нашої філії щиро запрошують до актової зали своїх батьків та друзів, щоб разом «Зустріти Св.Миколая».

«Святий Миколаю, я тебе благаю, пошли щастя й мирну долю козацькому краю! Щоб дідусь і бабуся були здорові! Щоб татусь і матуся жили в любові! Всім на світі дітям принеси гостинці… Подаруй Божу ласку кожній сиротинці!»

(рядки з дитячого віршика...)

Хлопчики та дівчатка від 6 до 18 років починають готуватися до «Зустрічі Св.Миколая» ще восени. Як готуватись? Дуже старанно! Адже, вони бажають брати приклад зі Святого Миколая і теж дарувати неочікувані подарунки, які виготовляють своїми руками! А наші керівники с задоволенням допомагають починаючим чарівникам здійснити свої мрії! Дитячі подарунки всі різні та неповторні… Деякі діти майструють под

арунки, деякі – малюють. А є такі, хто готує у подарунок вірші та пісні…

У цьому році 19 грудня о 16.00 наші вихованці традиційно запросили гостей до своєї філії «Дружба». У виставочній залі школярі потрапили до світу казок, які намалювали наші починаючі живописці різного віку. Гості, такі ж за віком як живописці, голосно обговорювали героїв казок, але не дуже довго. Наймолодші «актори» театральної студії, (початкового рівня навчання), запросили глядачів до актової зали. І розпочали святкування веселими віршами-розповідями та святковими піснями про свято та самого Святого Миколая. Глядачі дізнались хто ж він такий, який на вигляд, де він жив… Школярі, у залі , подарували маленьким акторам дружні глядацькі оплески!

Але це був тільки початок свята. Усім відомо, що Святий Миколай приносить подарунки для діточок різного віку і маленьким і трохи більшим і трохи старшим! Тож, трохи старші вихованці театральної студії «Дружба» (діти другого року навчання основного рівня) підготували невеличку веселу та повчальну казочку-виставу під назвою «Хіба бувають неслухняні діти. Або пригоди чотирьох

друзів у святковий вечір».

Завіса розійшлася і раптом глядачі потрапили до казкового лісу, почули дзвіночки і побачили янголяток…А ще познайомились з балакучим «Вітром» побачили…побачили... Хіба виставу можливо переказати, особливо коли на сцені грають діти! Виставу завжди цікавіше подивитись!...

Казочка дуже швидко закінчилась, так здалося глядачам, а Святий Миколай досі не прийшов. Що робити??? Разом з кмітливими героями казочки глядачі вирішили голосно покликати Чудотворця, мабуть він недочуває. Янголята полетіли йому на зустріч і допомогли дістатися нашої філії «Дружба». Які ж добрі побажання приніс нам цього року Миколай!!!...

Ох, і важка була торба у сивого старенького чарівника! Смачні пряники з ароматною начінкою дістались кожному глядачеві. Яка смакота!!!

Поки наші діти ласували пряниками, старенький чарівник пішов розносити подарунки іншим дітям нашого козацького краю. Коли ми з «маленькими акторами» проводжали гостей, раптом маленький хлопчик-глядач запитав свою подружку:

«І як Святий Миколай дізнався скільки пряників треба принести? У залі так багато діточок? А раптом би не вистачило на всіх? Що б він тоді робив???

Бажаємо, щоб Святий Миколай кожен рік заходив і до вашої оселі, і завжди з подарунками, для працелюбних діточок та дорослих!!! Бо для дотепних та життєрадісних діточок у Миколая завжди висточає подарунків!!!

Интересное
Свежие новости
Архив
Поиск
Тегов пока нет.
Соц.сети
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page